خوراکی

نقد و بررسی انواع خوراکی ها

۷۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

آیا مصرف میوه باعث بهبود خلق و خو می شود؟


مادر شما همیشه به شما توصیه می کرد که در هر وعده غذایی بشقاب خود را تمیز کرده و تمام میوه ها و سبزیجات خود را تمام کنید - نه به این دلیل که او یک نجوا بود که باید همه کارهایی را که انجام می دادید کنترل کنید ، البته ، زیرا او می خواست شما بزرگ شوید. بزرگ و قوی و سالم باشید.

اکنون که یک فرد بالغ هستید ، امیدوارم که شما هر روز به پیروی از توصیه های او و میوه و سبزیجات زیادی ادامه دهید. به همین دلیل است: براساس تحقیقات جدید دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند ، خوردن مقدار زیادی از محصولات نه تنها به شما در کاهش وزن ، تقویت قلب و سلامتی شما کمک می کند بلکه به بهبود شخصیت و دیدگاه شما در زندگی نیز کمک می کند. به میوه ها و سبزیجات مثل درمانی که از مواد غذایی ساخته شده اند فکر کنید. (ممنون ، مامان)

در این آزمایش دانشمندان 171 دانش آموز 18 تا 25 ساله را به مدت دو هفته به سه گروه تقسیم کردند. یک گروه به طور عادی غذا می خوردند ، در حالی که گروه دیگر روزانه دو وعده غذای اضافی از میوه های تازه و سبزیجات تحویل شخصی می دادند ، گروه سوم کوپن هایی را به صورت رایگان دریافت می کردند و متونی به آنها می گفتند که میوه و سبزیجات بیشتری بخورند ، نوعی مانند آفت دیجیتال (erm ، متخصص تغذیه).

در پایان این دو هفته ، افرادی که شخصاً این محصول را تحویل گرفته بودند ، در بهزیستی روانشناختی مانند "نشاط" ، "انگیزه" و "شکوفایی" پیشرفت هایی نشان دادند که دو گروه دیگر چنین تحولی را نشان ندادند. محققان همچنین در هیچ گروه آزمایش شده هیچ تغییری در علائم افسردگی یا اضطراب مشاهده نکردند.

نویسندگان این مطالعه خاطر نشان کردند که برای اینکه مردم بتوانند میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنند ، ممکن است به سادگی قرار دادن بعضی از پوسترها یا افراد دیجیتالی باعث شود که دوز روزانه خود را وارد کنند: "شاید تأکید بیشتری در فراهم کردن مردم به این افراد وجود داشته باشد. تازه FV — FV بیشتری را در خوابگاه ها ، کافی نت ها ، اماکن کار ، جایگزین میوه دسر و میوه های رایگان برای مردم هنگام خرید ، ذخیره می کند. 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

تناسب اندام و غذاهای کم کالری

Weight Loss Plans for Men: The Ones That Work Best | Reader's Digest
در حالی که شیرینی های شیرینی با کالری صفر هنوز اختراع نشده اند ، این بدان معنا نیست که جستجوی شما برای غذاهایی که به خوبی در رژیم غذایی کم کالری شما قرار می گیرند ، یا به راحتی آخرین ماکروهای باقی مانده روز خود را پر کنید ، به پایان می رسد. پس از همه ، به تمام آن ورزش های اضافی که باید انجام دهید فکر کنید تا کل پیتزا یا ساندویچ های پر جنب و جوش گرم را بسوزانید.

انتخاب غذاهای کم کالری مناسب می تواند به جای تجمع چربی باعث ترازو شود. برای شروع کار ، لیستی از 40 غذای برتر از راهروهای مختلف را در فروشگاه مواد غذایی شما گردآوری کرده ایم. حتی یک لیست مفید برای چاپ وجود دارد!

در حالی که واقعاً اسطوره است که برخی غذاها دارای خاصیت کالری منفی "منفی" هستند ، به این معنی که کالری بیشتری را برای هضم نسبت به مواد غذایی سوزانده می کنند ، این بدان معنا نیست که فروشگاه مواد غذایی و بازار کشاورزان با غذاهای مغذی فراوانی که وجود ندارد از نظر انرژی بسیار کم هستند و هزینه ای برای کالری ندارند. در حقیقت ، از 40 غذایی که در اینجا نشان داده شده است ، 35 عدد حاوی 100 یا کمتر کالری در هر وعده است!

هنگامی که با دقت از تماشای کالری دریافتی خود برای بریدن خط کمر خود مراقبت می کنید ، بسیار حیاتی است که رژیم غذایی خود را با مقدار زیادی خوراکی اشباع کنید که احساس گرسنگی نکند. از این گذشته ، شما نمی خواهید همه روز گرسنه باشید.

خبر خوب برای کام و ماهیچه های شما این است که همه غذاهای کم کالری غذای خرگوش نیستند. در حقیقت ، گوشت ، لبنیات و سایر راهروهای موجود در این سوپر مارکت در خانه تعدادی مورد قرار دارند که علی رغم سبک بودن در کالری ، در مواد مهم مانند پروتئین و طعم خوب سنگین هستند.

اگر به دنبال غذا هستید تا بتوانید خیلی از کالری ها را بخورید ، اما این غذاها به شما کمک می کنند تقریباً هیچ چیزی نداشته باشید.
شما به این سبزیجات کم کالری در رژیم غذایی خود نیاز دارید: یک مطالعه از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نشان داد که از بین آیتم های موجود در راهرو تولید ، آبشاری یکی از مواد مغذی پر چرب است ، به این معنی که آن برگهای سبز کم رنگ مقادیر بلندی را ارائه می دهند مواد مغذی. [1] واترچر مانند سایر سبزیجات گلبرگ ، قدرت آنتی اکسیدانی زیادی را نیز به همراه دارد.
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 3 گلابی گلدان ، 1 سیب زمینی سفید خرد شده و 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده را به ماهی تابه اضافه کنید. 2 دقیقه حرارت دهید. در 4 فنجان مایع سبزیجات ، 1/2 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه بریزید. به جوش بیاورید ، گرما را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بجوش و خروش بکشید.

2 گلدان آبرسانی ، 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز و 2 قاشق غذاخوری ترخون تازه را به ماهیتابه اضافه کنید. 5 دقیقه گرم کنید ، در آب 1/2 لیمو ، و سوپ پوره را هم بزنید. به قابلمه برگردانید ، در 1 فنجان شیر بادام غلیظ شده را هم بزنید و 2 دقیقه حرارت دهید.

2. Arugula 5 کالری در هر جام
این سبز فلفل دار می تواند سالادی یا ساندویچ را با هزینه بسیار کمی کالری پر کند. arugula با کمبود کالری ، ویتامین K زیادی را تقویت می کند و مانند سایر سبزیجات برگ دار ، arugula را نیز می توان یک نیروگاه آنتی اکسیدانی در نظر گرفت. آن را در کنار سایر سبزیجات لطیف مانند اسفناج کودک در بقالی جستجو کنید.
برای یک ساندویچ ناهار سریع . خردل به سبک دیژون را روی یکی از نازک و برشته های نان تست شده با prosciutto خرد شده ، سیب خرد شده ، یک مشت آروگولا و بقیه نان های نازک پخش کنید.

3. کرفس 6 کالری برای هر ساقه
شاید به این وضعیت فوق العاده غذایی منجر نشده باشد که کاله سرب منجر به یک ماده ثابت در معیارهای هیپوست شود ، اما کرفس ترد زیادی را به رژیم غذایی کنترل شده با کالری اضافه می کند. این ماده غذایی فوق العاده پرمصرف است ، به این معنی که می توانید بدون آنکه وارد کالری اضافی شوید ، بوشیلهای آن را بخورید.
شاید به این وضعیت فوق العاده غذایی منجر نشده باشد که کاله سرب منجر به یک ماده ثابت در معیارهای هیپوست شود ، اما کرفس ترد زیادی را به رژیم غذایی کنترل شده با کالری اضافه می کند.

برای مقدار کمی کالری که مقدار کافی ویتامین K دریافت می کنید ، یک ماده مغذی ضروری است که با خطر کمتر مرگ در اثر بیماری هایی مانند بیماری قلبی همراه است. 
 

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

روحیه بهتر با تغذیه بهتر

High protein foods

احساس آبی؟ اگر امروز صبح در طرف اشتباه رختخواب از خواب بیدار شده اید و نمی توانید خلق و خوی بد خود را تکان دهید یا اختلال عاطفی فصلی شروع به پایین آمدن شما می کند ، ممکن است سرمایه گذاری در وان بزرگی از بستنی بن و جری و خزیدن وسوسه‌انگیز باشد. به پشت کبوتر خود برگردید.

اما آنچه می خورید در واقع نقش مهمی در احساس شما دارد! بنابراین ، در حالی که بستنی شکلاتی ممکن است روحیه شما را بالا ببرد ، احتمال دارد که این تنها موقت باشد. برای رفع عواقب عاطفی فصلی هنوز یک مشکل سریع وجود ندارد ، اما بسیاری از افراد رژیم غذایی سالم پیدا می کنند و ورزش می تواند به سهولت در علائم کمک کند.

برای شروع مجدد هورمون های خوب و در آغوش گرفتن یک روز کاملاً جدید ، (در کنار میوه و سبزیجات فراوان) غذاهای تقویت کننده خلق و خوی ما را به لیست خرید خود اضافه کنید و پاداش های خوشبختی را به دست آورید:
1. آجیل برزیل
آجیل برزیل یکی از بهترین منابع سلنیوم معدنی است و مطالعات نشان داده است که افرادی که کمبود آن هستند ، میزان افسردگی ، تحریک پذیری ، اضطراب و خستگی را افزایش داده اند.

this این را امتحان کنید: تنها سه آجیل برزیل برای بدست آوردن RDA سلنیوم است. آنها را به عنوان میان وعده صبحانه با موز میل کنید ، یا آجیل خرد شده برزیل را روی سالادها یا یک هم بزنید سرخ کنید.
2. ماهی روغنی
براساس تحقیقات ، افرادی که کمبود اسیدهای چرب امگا 3 دارند ، مستعد ابتلا به افسردگی و خلق و خوی کم هستند ، زیرا این اسیدهای چرب درصد زیادی از بافت مغز ما را تشکیل می دهند. دکتر اوا سیهلاروا ، رئیس تحقیقات بنیاد بهداشت روان گفت: "حدود 60 درصد از وزن خشک مغز چربی است و حدود 30 درصد آن به شکل امگا 3 است."

خوردن ماهی قزل آلا ، ماهی خال مخالی و ساردین به طور منظم باعث می شود مغز شما سالم بماند و با نگه داشتن انعطاف پذیری سلول های مغز ، روحیه شما را بهبود بخشد ، بنابراین مواد شیمیایی پیام رسانی مغز - انتقال دهنده های عصبی - می توانند موثرتر عمل کنند.

this این کار را امتحان کنید: حداقل یک وعده (140 گرم) در هفته میل کنید. برای داشتن صبحانه یا ناهار تقویت مغز ، ماهی خال مخالی را روی نان امتحان کنید.
3. جو دوسر
جو دوسر به دلیل ضعف گلیسمی پایین (GI) تقویت کننده خلقی مؤثر است - آنها به آرامی انرژی را در جریان خون رها می کنند ، که قند خون و خلق و خوی را پایدار نگه می دارد (برخلاف تأمین عجله ای که به سرعت فرو می رود و باعث می شود احساس تحریک پذیری بیشتری داشته باشید). جو نیز حاوی سلنیوم معدنی تقویت کننده خلق و خو است.

this این را امتحان کنید: نصف فنجان فرنی یک راه عالی برای شروع روز است. آن را با یک قاشق غذاخوری عسل و آجیل یا ماست برای پروتئین اضافه شده امتحان کنید.
4. موز
موز حاوی اسید آمینه تریپتوفان و همچنین ویتامین های A ، B6 و C ، فیبر ، پتاسیم ، فسفر ، آهن و کربوهیدرات است. کربوهیدراتهای تقویت کننده حالت به جذب تریپتوفان در مغز کمک می کنند ، در حالی که ویتامین B6 به تبدیل تریپتوفان به هورمون افزایش خلق و خوی سروتونین کمک می کند.

این به تقویت روحیه شما کمک می کند و همچنین به خواب کمک می کند. از تریپتوفان به دلیل توانایی آن در افزایش سطح سروتونین ، در درمان انواع شرایط مانند بی خوابی ، افسردگی و اضطراب استفاده شده است.

this این کار را امتحان کنید: هر روز یک موز متوسط ​​را به عنوان میان وعده صبحانه میل کنید یا صبح آن را در فرنی خرد کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

کاربرد و خواص کره شیباتر

کره شیباتر

 
  • کره شی یا همان کره شیباتر (shea butter)، نوعی روغن است
  • از بذر درخت آفریقایی استخراج می شود.
  • حاوی اسیدهای چرب مفید می باشد.
  • حاوی ویتامین E، A و F می باشد.
  • فروش کره شیباتر

کره یک محصول لبنی محبوب است که از شیر گاو تهیه شده است.

از چربی های شیر که از سایر اجزای شیر جدا شده است ، طعم غنی دارد و از آن به عنوان اسپرد و همچنین برای پخت و پز و پخت استفاده می شود.

در چند دهه گذشته ، کره به دلیل دارا بودن چربی اشباع زیاد ، مقصر بیماری قلبی است.

با این حال ، کره امروزه به طور گسترده ای سالم تلقی می شود - حداقل در اعتدال استفاده می شود.

این مقاله همه چیزهایی را که باید در مورد کره بدانید به شما می گوید.

روش های تولید
اولین قدم در تولید کره شامل جداسازی کرم از شیر است.

در گذشته ، شیر به سادگی در حال ایستادن بود تا زمانی که کرم به سطح خود رسید ، در این مرحله آن را پوست گرفت. کرم افزایش می یابد زیرا چربی نسبت به سایر اجزای شیر سبک تر است.

تولید مدرن کرم شامل روشی کارآمد تر به نام سانتریفیوژ است.

کره سپس از خامه توسط خامه تهیه می شود ، که شامل تکان دادن کرم است تا زمانی که چربی شیر - یا کره - جمع شود و از قسمت مایع - یا کره جدا شود.

بعد از اینکه خمیر پروانه خیس شد ، کره را تا حدی آماده می کنیم تا بسته بندی شود.

خلاصه
کره با جدا کردن خامه از شیر تولید می شود ، سپس خامه را خرد می کنیم تا مایع اضافی تخلیه شود.
ارزش غذایی
از آنجا که به طور عمده از چربی تشکیل شده است ، کره یک غذای پر کالری است. یک قاشق غذاخوری (14 گرم) کره حدود 100 کالری دارد ، که مشابه 1 موز متوسط ​​است.

حقایق تغذیه ای برای 1 قاشق غذاخوری (14 گرم) کره شور وجود دارد (منبع 2Trusted):

کالری: 102 <
آب: 16٪
پروتئین: 0.12 گرم
کربوهیدرات: 0.01 گرم
شکر: 0.01 گرم
فیبر: 0 گرم
چربی: 11.52 گرم
اشباع: 7.29 گرم
اشباع نشده: 2.99 گرم
اشباع نشده اشباع شده: 43/0 گرم
ترانس: 0.47 گرم

کره حاوی مقادیر قابل توجهی کالری و چربی است ، بیش از 100 کالری و 11 گرم چربی را درون 1 قاشق غذاخوری (14 گرم) بسته بندی می کند.
چربی ها در کره
کره حدود 80٪ چربی و بقیه بیشتر آب است.

این اساساً بخش چربی شیر است که از پروتئین و کربوهیدرات جدا شده است.

کره یکی از پیچیده ترین انواع چربی های رژیمی است که حاوی بیش از 400 اسید چرب مختلف است.

این ماده از نظر اسیدهای چرب اشباع بسیار بالا (حدود 70٪) بسیار مناسب است و مقدار مناسبی از اسیدهای چرب اشباع نشده (حدود 25٪) را در خود جای داده است.

چربیهای اشباع نشده فقط در مقادیر حداقل وجود دارد که شامل حدود 2.3٪ از کل چربی ها می باشد.

انواع دیگر مواد چربی موجود در کره شامل کلسترول و فسفولیپیدها است.

چربی های زنجیره ای کوتاه
حدود 11٪ از چربیهای اشباع شده در کره اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs) هستند که رایج ترین آنها اسید butyric  است.

اسید بوتیریک یک عنصر بی نظیر از چربی شیر حیوانات نشخوارکننده مانند گاو ، گوسفند و بز است.

بوتیرات که نوعی اسید بوتیریک است ، نشان داده شده است که باعث کاهش التهاب در دستگاه گوارش می شود و به عنوان درمانی برای بیماری کرون  استفاده شده است.

چربی های ترانس شیری
برخلاف چربی های ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده ، چربی های ترانس لبنی سالم محسوب می شوند.

کره ثروتمندترین منبع رژیم غذایی چربی های ترانس شیری است که رایج ترین آنها اسید واکسن و اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) است 

CLA با مزایای مختلف سلامتی همراه است 

آزمایشات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی روی حیوانات نشان می دهد که CLA ممکن است در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کند (منبع 

CLA همچنین به عنوان یک مکمل کاهش وزن  به فروش می رسد.

با این حال ، همه مطالعات از اثرات کاهش وزن آن پشتیبانی نمی کنند ، و ممکن است که دوزهای زیادی از مکمل های CLA ممکن است به سلامت متابولیک آسیب برساند 
کره عمدتاً از چربی ها ، مانند چربی های اشباع ، اشباع نشده و لبنیات تشکیل شده است.
ویتامین ها و مواد معدنی
کره منبع غنی از چندین ویتامین است - بخصوص ویتامینهای محلول در چربی.

ویتامین های زیر به مقدار زیادی در کره یافت می شوند:

ویتامین A. فراوان ترین ویتامین موجود در کره است. یک قاشق غذاخوری (14 گرم) حدود 11٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI) (منبع 2Trusted) را تأمین می کند.
ویتامین D. کره منبع خوبی از ویتامین D است.
ویتامین E. یک ویتامین E یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که اغلب در غذاهای چرب یافت می شود.
ویتامین B12. ویتامین B12 که به آن کوبالامین نیز گفته می شود ، فقط در غذاهایی با منشأ حیوانی یا باکتریایی ، مانند تخم مرغ ، گوشت ، لبنیات و غذاهای تخمیر شده یافت می شود.
ویتامین K2. نوعی ویتامین K ، این ویتامینممکن است در برابر بیماری های قلبی و پوکی استخوان محافظت کند 

منبع :https://is.gd/3kyiWB 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

اهمیت سلامتی چیست ؟

importance of health education

چرا سلامت مهمترین بخش زندگی شماست؟
سلامتی شما در مرکز زندگی شما قرار دارد. هر بخش از زندگی شما به سلامتی شما متکی است.

در صورتی که انرژی جسمی کافی برای اختصاص دادن به هریک از آنها ندارید ، نمی توانید در تمام هفت زمینه زندگی خود بالاتر بروید. هنگامی که انرژی کم دارید ، دشوار است:

ابراز عشق و صمیمیت؛
از خانواده خود حمایت کنید و فرزندانتان را آگاهانه والدین کنید.
اگر خیلی خسته هستید که کارآمد باشید ، در محل کار خود عمل کنید.
اگر کسل کننده و بی حال هستید ، با دوستان سرگرم شوید.
اگر بدن ضعیف شما ذهن شما را ضعیف کرده است بیاموزید و رشد کنید.
اگر بخاطر کمک به دیگران به دنبال کمک به دیگران هستید ، احساس خیرخواهی و سهم داشته باشید.
بدون سلامتی ، هیچ چیزی ندارید!
به نقل از گفتن: "بین سلامت شما و هفت قسمت دیگر زندگی شما رابطه همزیستی وجود دارد"

سلامتی چیست و چگونه سنجیده می شود؟
سطح انرژی شما منعکس کننده سلامتی و سلامتی کلی شما است. هرچه انرژی بیشتری داشته باشید در زندگی و روز خود نیز بیشتر خواهید شد. همه ما در طول روز زمان یکسانی داریم ، بنابراین تفاوت بین ما فقط می تواند انرژی باشد که به هر جنبه ای از زندگی خود وارد می کنیم.

بسیاری از افراد از لایه بدنی وسواس دارند. اما انرژی ، اشتها ، سرزندگی ، اشتیاق و احساسی که به طور کلی احساس می کنید ، به لایه های عمیق و قدرتمند تری ذهنی ، عاطفی و معنوی متکی است. این توضیح می دهد که چرا برخی از افراد به خوبی غذا می خورند ، ورزش می کنند و حتی مراقبه می کنند ، اما هنوز هم دچار افت انرژی ، نارضایتی عمومی ، اضطراب می شوند و احساس نارضایتی می کنند. منطقی نیست ، درست است؟

برای داشتن انرژی پایدار بالا ، هر چهار انرژی شما باید هم تراز شوند. چگونه آنها را تراز می کنید؟ با زندگی آگاهانه در هر هفت حوزه در مدل. می بینید که منبع واقعی انرژی شما در زندگی هفت گانه و کامل در هر هفت منطقه زندگی می کند.

هنگامی که شما آگاهانه در هر یک از این هفت منطقه زندگی می کنید ، نیروی زندگی شما درخشان خواهد شد و خود را با انرژی بدنی بالا نشان می دهد. اما هر بار که از یک حوزه زندگی غافل شوید ، نیروی زندگی شما کمرنگ می شود. بیشتر از این غافل شوید و نیروی زندگی شما حتی بیشتر از بین برود. همه آنها را فراموش نکنید و سطح انرژی شما کاهش می یابد. از نظر برخی ، اضطراب و افسردگی چیزی نیست جز نشان دادن این که شما از صعود بیشتر خودداری کردید و شروع به بی توجهی به زندگی عشق ، خانواده ، دوستی ، ادامه یادگیری و احساس خیرخواهی و مشارکت کردید.

این بخش هایی از شما هستند که باعث تحریک سلامت عمیق ذهنی ، عاطفی و معنوی شما می شوند. اینها مناطقی هستند که باعث می شود سلامتی جسمی شما تجلی یابد. بنابراین ، می بینید سلامتی شما خیلی بیشتر از تغذیه ، ورزش و خواب است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

مواد غذایی طبیعی ارگانیک

Top 15 Health Benefits of Eating Organic Food - Yogi Arjun
اصطلاح ارگانیک به نحوه رشد و فرآوری محصولات کشاورزی اشاره دارد. در حالی که این مقررات از کشور به کشور دیگر متفاوت است ، در ایالات متحده آمریکا ، محصولات ارگانیک باید بدون استفاده از سموم دفع آفات مصنوعی ، ژنهای زیستی مهندسی شده (GMO) ، کودهای نفتی و کودهای مبتنی بر لجن فاضلاب کشت شوند.

دامهای ارگانیک پرورش یافته برای گوشت ، تخم مرغ و لبنیات باید به خارج از منزل دسترسی داشته باشند و به آنها خوراک ارگانیک داده شود. ممکن است به آنها آنتی بیوتیک ، هورمون رشد یا سایر محصولات جانبی حیوان داده نشود.
فواید غذایی ارگانیک
نحوه رشد یا پرورش غذای شما می تواند تأثیر عمده ای بر سلامت روانی و عاطفی شما و همچنین محیط داشته باشد. غذاهای ارگانیک اغلب از مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدان ها نسبت به همتایان رشد یافته معمولی و افرادی که آلرژی به غذاها ، مواد شیمیایی یا مواد نگهدارنده دارند اغلب در هنگام خوردن غذاهای ارگانیک اغلب علائم خود را کاهش می دهند یا از بین می روند.

محصولات ارگانیک حاوی کمتر آفت کش ها هستند. مواد شیمیایی مانند قارچ کش ها ، علف کش ها و حشره کش ها به طور گسترده ای در کشاورزی معمولی مورد استفاده قرار می گیرند و مواد باقیمانده روی غذایی که می خوریم باقی مانده است.

غذای ارگانیک اغلب شیرین تر است زیرا حاوی مواد نگهدارنده ای نیست که باعث ماندگاری بیشتر آن شود. محصولات ارگانیک اغلب (اما نه همیشه ، بنابراین تماشا کنید که از کجاست) در مزارع کوچکتر نزدیک محل فروش آن تولید می شود.

کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست بهتر است. شیوه های کشاورزی ارگانیک باعث کاهش آلودگی ، ذخیره آب ، کاهش فرسایش خاک ، افزایش باروری خاک و استفاده از انرژی کمتری می شوند. کشاورزی بدون سموم دفع آفات همچنین برای پرندگان و حیوانات اطراف و همچنین افرادی که در نزدیکی مزارع زندگی می کنند بهتر است.

به حیوانات بزرگ شده از نظر ارگانیک به آنتی بیوتیک ها ، هورمون های رشد یا محصولات جانبی حیوانی داده نمی شود. تغذیه فرآورده های جانبی دام باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری دیوانه گاو (BSE) می شود و استفاده از آنتی بیوتیک ها می تواند سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک باکتری ها ایجاد کند. به حیوانات بالغ شده از نظر ارگانیک فضای بیشتری برای جابجایی و دسترسی به بیرون از منزل داده می شود که به حفظ سلامتی آنها کمک می کند.

گوشت و شیر ارگانیک از نظر مواد مغذی خاص غنی تر هستند. نتایج یک مطالعه اروپایی در سال 2016 نشان می دهد که برخی از مواد مغذی خاص ، از جمله اسیدهای چرب امگا 3 ، در گوشت و شیر ارگانیک 50 درصد بیشتر از نسخه های معمولی بوده است.

مواد غذایی ارگانیک عاری از GMO است. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) یا غذاهای مهندسی ژنتیکی (GE) گیاهانی هستند که DNA آنها به روش هایی تغییر یافته است که نمی توانند در طبیعت و یا در تلاقی سنتی رخ دهند ، که معمولاً برای مقاومت در برابر سموم دفع آفات یا تولید حشره کش است.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

تاثیر مواد غذایی بر کاهش وزن

Weight loss: here's why those last few pounds can be hardest to ...

رژیم و کاهش وزن
وزن سالم یک عنصر مهم سلامتی است. چقدر می خورید - و چه می خورید - نقش اصلی را در حفظ وزن سالم یا کاهش وزن بازی می کنید. ورزش بازیگر اصلی دیگر است.

سالها تصور می شد رژیم های غذایی کم چربی بهترین راه برای کاهش وزن هستند. شواهد در حال رشد نشان می دهد که رژیم های غذایی کم چربی اغلب مؤثر نیستند ، زیرا این رژیم ها اغلب چربی را با کربوهیدرات هایی که به راحتی هضم می شوند جایگزین می کنند.

صدها رژیم ایجاد شده است که بسیاری از آنها امیدوار کننده کاهش سریع و دائمی وزن هستند. رژیم سوپ کلم را به خاطر دارید؟ رژیم گریپ فروت؟ درمورد رژیم هالیوود 48 ساعت معجزه ، رژیم غارنشین ، رژیم غذایی مترو ، رژیم غذایی سرکه سیب و یکسری رژیمهای مشهور فراموش نشدنی چیست؟

واقعیت این است ، تقریباً هر رژیم غذایی اگر به شما کمک کند کالری کمتری مصرف کنید ، کار خواهد کرد. رژیم های غذایی این کار را به دو روش اصلی انجام می دهند:

وادار کردن شما به خوردن برخی غذاهای "خوب" و / یا اجتناب از غذاهای "بد"
تغییر رفتار شما و طرز تفکر و احساس در مورد غذا
بهترین رژیم برای لاغری رژیم غذایی مناسب برای تمام قسمت های بدن است ، از مغز گرفته تا انگشتان پا و نه فقط برای دور کمر. همچنین یکی است که می توانید برای مدت طولانی با آن زندگی کنید. به عبارت دیگر ، رژیم غذایی که دارای طعم های خوب و انتخاب های سالم بسیار زیادی باشد ، غذاهای کمی را از بین می برد و به لیست گسترده و گران قیمت مواد غذایی یا مکمل ها نیاز ندارد.

یکی از رژیم هایی که این لایحه را پر می کند یک رژیم غذایی مدیترانه ای است. چنین رژیم غذایی - و تغییرات زیادی وجود دارد - معمولاً شامل موارد زیر است:

چندین وعده میوه و سبزیجات در روز
نان و غلات سبوس دار
چربی های سالم از آجیل ، دانه ها و روغن زیتون
پروتئین بدون چربی مرغ ، ماهی و لوبیا
مقدار محدودی از گوشت قرمز
مصرف شراب معتدل با وعده های غذایی (حداکثر دو لیوان در روز برای آقایان ؛ بیش از یک روز در روز برای خانم ها)
یک رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای یک الگوی خوردن انعطاف پذیر است. افرادی که از چنین رژیمهایی پیروی می کنند ، تمایل به ضربان قلب پایین ، دیابت ، زوال عقل و سایر بیماری های مزمن دارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

کاربرد و خواص انگور

روغن هسته انگور

 
  • خواص ضد التهابی و وجود مقادیر بالای اسید لینولئیک.
  • حاوی مقادیر بالای ویتامین E است.
  • حاوی امگا ۶ بوده که سبب افزایش تولید کلاژن در پوست می شود.
  • فروش روغن هسته انگور


انگور در رنگ ها و اشکال مختلفی به چشم می خورد. انگورهای قرمز ، سبز و بنفش ، انگورهای بدون بذر ، ژله انگور ، مربای انگور و آب انگور ، کشمش ، جریان و سلطان وجود دارد که ذکر این شراب نیز نیست.

تا 8000 سال پیش ، مردم برای اولین بار انگور انگور را در آن زمان که خاور میانه است کشت کردند.

امروز 72 میلیون تن انگور هر ساله در سرتاسر جهان کشت می شود ، بیشتر برای تولید شراب. همه ساله 7.2 تریلیون گالن شراب تولید می شود. انگور نیز یک غذای محبوب انگشت است.

مواد مغذی موجود در انگور مزایای سلامتی زیادی را برای شما فراهم می آورد. آنها با پیشگیری از سرطان ، بیماری های قلبی ، فشار خون بالا و یبوست همراه بوده اند.

حقایق سریع درباره انگور
مواد مغذی موجود در انگور ممکن است به محافظت در برابر سرطان ، مشکلات چشم ، بیماری های قلبی عروقی و سایر شرایط سلامتی کمک کند.
انگور منبع خوبی از فیبر ، پتاسیم و انواع ویتامین ها و مواد معدنی دیگر است.
انگور برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است ، تا زمانی که در برنامه رژیم غذایی به آن توجه شود.
فواید
انگور و به خصوص انگور قرمز حاوی رسوراترول است ، ترکیبی که ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشد.
رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات با کاهش خطر ابتلا به شرایط مختلف از جمله بیماری های قلبی ، دیابت ، سرطان و چاقی مرتبط است.

مانند سایر میوه ها و سبزیجات ، انگور منبع خوبی از فیبر و آب است.

آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی موجود در انگور ممکن است آنها را از نظر سلامتی به ویژه افزایش دهند ، اگرچه برای تأیید برخی از فواید آنها تحقیقات بیشتری لازم است.

در اینجا روش هایی وجود دارد که باعث می شود مواد مغذی موجود در انگور باعث تقویت سلامتی شود.

1) سرطان
انگور حاوی آنتی اکسیدانهای قدرتمندی است که به آن پلی فنول معروف است. تصور می شود اینها خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند. یکی از اینها رسوراترول است. در پوست انگورهای قرمز یافت می شود.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که رسوراترول ممکن است قادر به کندی یا جلوگیری از رشد تومورها در لنف ، کبد ، معده ، پستان ، روده بزرگ ، سرطان پوست و لوسمی باشد.

رسوراترول همچنین در شراب قرمز وجود دارد. در مطالعات اندکی ارتباط بین شراب قرمز و خطر سرطان در انسان بررسی شده است ، اما نشان داده شده است که مصرف زیاد الکل به طور مداوم می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. اعتدال مهم است.

مصرف متوسط ​​مشروبات الکلی توسط دستورالعملهای رژیم غذایی برای آمریکایی ها تعریف شده است که حداکثر یک نوشیدنی در روز برای زنان و حداکثر دو نوشیدنی در روز برای آقایان دارد.

یکی دیگر از ضد التهاب های طبیعی که در انگور اتفاق می افتد ، کوئرستین فلاونوئید است. مطالعات نشان داده اند که این نیز ممکن است به جلوگیری یا کند شدن رشد سرطان کمک کند.

2) سلامت قلب
مطالعات حیوانی نشان داده اند که کورستین و رسوراترول می توانند خطر آترواسکلروز را کاهش داده و از آسیبهای ناشی از لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول "بد" محافظت کنند.

این مطالعات بیشتر از دوزهای این فلاونوئیدها به مراتب بالاتر از آنهایی که معمولاً توسط انسان مصرف می شود استفاده کرده اند.

تصور می شود که پلی فنول های موجود در انگور ، مانند رسوراترول دارای فعالیت های آنتی اکسیدانی ، کاهش چربی و ضد التهاب هستند که ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی (CVD) کمک کند. آنها ممکن است با جلوگیری از ایجاد پلاکت و کاهش فشار خون و خطر ضربان قلب نامنظم به این هدف دست یابند.

انگور حاوی فیبر و پتاسیم است که هر دو از سلامت قلب حمایت می کنند. انجمن قلب آمریکا (AHA) افزایش مصرف پتاسیم را ضمن کاهش مصرف سدیم برای بهبود فشار خون و سلامت قلب و عروق توصیه می کند.

مطالعه داده ها برای 12267 بزرگسال در ایالات متحده نشان داده است که هرچه افراد سدیم بیشتر در رابطه با میزان مصرف پتاسیم خود مصرف کنند ، خطر مرگ و میر همه علت بیشتر است.

مصرف زیاد پتاسیم با کاهش خطر سکته مغزی ، محافظت در برابر از دست دادن توده عضلانی و حفظ تراکم مواد معدنی استخوان همراه بوده است.

منبع : https://is.gd/xdZOnw

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

مواد افزودنی غذایی چیست؟

Where to Learn About Food Additives - School Mum

مواد افزودنی غذایی چیست؟
موادی که برای حفظ یا بهبود ایمنی ، طراوت ، طعم ، بافت یا شکل ظاهری مواد غذایی به مواد غذایی اضافه می شوند به عنوان مواد افزودنی غذایی شناخته می شوند. برخی از افزودنی های مواد غذایی قرن هاست که برای نگهداری از آن استفاده می شوند - مانند نمک (در گوشت هایی مانند بیکن یا ماهی خشک شده) ، قند (در مارمالاد) یا دی اکسید گوگرد (در شراب).

بسیاری از مواد افزودنی غذایی مختلف به مرور زمان برای رفع نیازهای تولید مواد غذایی تولید شده اند ، زیرا تهیه مواد غذایی در مقیاس بزرگ با ساخت آنها در مقیاس کوچک در خانه بسیار متفاوت است. مواد افزودنی لازم است تا اطمینان حاصل شود که مواد غذایی فرآوری شده در طول سفر از کارخانه ها یا آشپزخانه های صنعتی ، هنگام حمل و نقل به انبارها و مغازه ها و درنهایت برای مصرف کنندگان در امان مانده و در شرایط خوبی قرار دارند.

استفاده از مواد افزودنی غذایی فقط درصورتی توجیه می شود که استفاده از آنها نیاز تکنولوژیکی داشته باشد ، مصرف کنندگان را گمراه نکند و به یک عملکرد تکنولوژیکی تعریف شده مانند حفظ کیفیت غذایی غذایی یا تقویت پایداری مواد غذایی خدمت می کند.

مواد افزودنی خوراکی را می توان از گیاهان ، حیوانات یا مواد معدنی به دست آورد و یا می توانند مصنوعی باشند. آنها به طور عمدی به مواد غذایی اضافه می شوند تا اهداف تکنولوژیکی خاصی را که مصرف کنندگان غالباً از آن استفاده می کنند ، انجام دهند. چندین هزار ماده افزودنی غذایی استفاده می شود که همه این موارد برای انجام کار خاص در ایمن تر یا جذاب تر کردن مواد غذایی طراحی شده است. WHO ، همراه با FAO ، مواد افزودنی غذایی را بر اساس عملکرد آنها به 3 گروه گسترده تقسیم می کنند.

عوامل طعم دهنده
مواد طعم دهنده - که به منظور بهبود عطر و طعم به مواد غذایی اضافه می شوند - بیشترین افزودنی های مورد استفاده در غذاها را تشکیل می دهند. صدها نوع طعم دهنده در انواع مختلفی از مواد غذایی وجود دارد ، از شیرینی پزی و نوشابه گرفته تا غلات ، کیک و ماست. مواد طعم دهنده طبیعی شامل ترکیبات آجیل ، میوه و ادویه و همچنین ترکیبات حاصل از سبزیجات و شراب هستند. علاوه بر این ، طعم دهنده هایی وجود دارند که از طعم های طبیعی تقلید می کنند.

آماده سازی آنزیم
آماده سازی آنزیم نوعی افزودنی است که ممکن است در محصول نهایی غذایی به وجود بیاید. آنزیم ها پروتئین هایی هستند که به طور طبیعی اتفاق می افتند و با تجزیه مولکول های بزرگتر در بلوک های ساختمان کوچکتر ، واکنش های بیوشیمیایی را تقویت می کنند. آنها را می توان با استخراج گیاهان یا محصولات حیوانی یا از میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها بدست آورد و به عنوان گزینه ای برای فناوری مبتنی بر شیمیایی استفاده می شوند. آنها عمدتاً در پخت (برای بهبود خمیر) ، برای تولید آب میوه (برای افزایش بازده) ، در تولید شراب و دم کردن (برای بهبود تخمیر) و همچنین در ساخت پنیر (برای بهبود تشکیل پنیر) استفاده می شوند.

سایر مواد افزودنی
سایر مواد افزودنی غذایی به دلایل مختلفی مانند حفظ ، رنگ آمیزی و شیرین سازی مورد استفاده قرار می گیرد. آنها هنگام تهیه ، بسته بندی ، حمل و نقل یا ذخیره مواد اضافه می شوند و در نهایت به یک جزء مواد غذایی تبدیل می شوند.

مواد نگهدارنده می توانند تجزیه آهسته ، ناشی از قالب ، هوا ، باکتری یا مخمر را کند کنند. علاوه بر حفظ کیفیت مواد غذایی ، مواد نگهدارنده به کنترل آلودگی هایی که می تواند منجر به بیماری ناشی از غذا شود ، از جمله بوتولیسم تهدیدکننده به زندگی کمک می کند.

برای جایگزینی رنگ های از دست رفته در هنگام آماده سازی ، یا جذاب تر شدن غذا به مواد غذایی اضافه می شود.

شیرین کننده های بدون قند اغلب به عنوان جایگزینی برای قند مورد استفاده قرار می گیرند زیرا در هنگام افزودن به مواد غذایی ، کالری کمتری یا بدون کالری دارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت

سالم ترین برنامه غذایی

Health Coach Practitioner Training Program | Health Family Formula
فعالیت هوازی ، همچنین به عنوان فعالیتهای قلبی یا استقامتی شناخته می شود ، سنگ بنای اکثر برنامه های تمرینی بدن سازی است. فعالیت هوازی یا ورزش باعث می شود شما سریعتر و عمیق تر نفس بکشید و این باعث می شود بیشترین میزان اکسیژن خون شما بیشتر شود. قلب شما سریعتر ضرب و شتم خواهد شد و این باعث افزایش جریان خون به عضلات و بازگشت به ریه ها می شود.

هر چه تناسب هوازی شما بهتر باشد ، قلب ، ریه ها و رگ های خونی شما اکسیژن را در تمام بدن خود حمل می کند - و انجام کارهای فیزیکی روزمره و رسیدن به چالش های غیرمنتظره مانند دویدن به سمت اتومبیل در باران ریخته شده آسان تر است.

فعالیت هوازی شامل هر فعالیت بدنی است که از گروه های بزرگ عضلانی استفاده می کند و ضربان قلب شما را افزایش می دهد. پیاده روی ، آهسته دویدن ، دوچرخه سواری ، شنا ، رقصیدن ، ایروبیک در آب - حتی نشت برگ ، ریزش برف و جاروبرقی را امتحان کنید.

برای اکثر بزرگسالان سالم ، وزارت بهداشت و خدمات انسانی توصیه می کند که حداقل 150 دقیقه فعالیت هوازی متوسط ​​یا 75 دقیقه فعالیت هوازی شدید در هفته یا ترکیبی از فعالیت متوسط ​​و شدید داشته باشید. دستورالعمل ها نشان می دهد که شما این تمرین را در طول یک هفته پخش کنید. حتی می توانید فعالیت های خود را در دوره های کوتاه تر ورزش کنید و هدف خود را برای حرکت بیشتر در طول روز کنید. هر مقدار بهتر از هیچ کس نیست.

همچنین می توانید تمرین با فواصل پر شدت را امتحان کنید ، که شامل وقفه های متناوب فعالیت شدید (حدود 30 ثانیه) با دوره های ریکاوری بعدی (حدود سه تا چهار دقیقه) فعالیت سبک تر است. به عنوان مثال ، شما می توانید دوره های پیاده روی سریع را با دوره های پیاده روی اوقات فراغت متناوب کنید ، یا در پیاده روی های سریع انفجار دویدن را نیز شامل شوید.

آموزش قدرت
تناسب اندام ماهیچه یکی دیگر از مؤلفه های مهم برنامه تمرینی بدن سازی است. تمرین قدرتی می تواند به شما در افزایش قدرت استخوان و تناسب اندام عضلات کمک کند و می تواند به شما در مدیریت یا کاهش وزن کمک کند. همچنین می تواند توانایی شما در انجام فعالیت های روزمره را بهبود بخشد. هدف این است که حداقل دو بار در هفته تمرینات قدرت همه گروههای اصلی عضلات را وارد برنامه بدنسازی کنید.

بیشتر مراکز تناسب اندام انواع مختلفی از دستگاههای مقاومت ، وزن رایگان و ابزارهای دیگر را برای تمرینات قدرتی ارائه می دهند. اما لازم نیست برای بهره‌مندی از مزایای تمرین قدرتی در یک سالن بدنسازی یا تجهیزات گران قیمت سرمایه گذاری کنید.

وزن های دستی یا وزن خانگی - مانند بطری های نوشابه پلاستیکی پر از آب یا شن و ماسه - ممکن است به همین خوبی کار کند. باندهای مقاومت یکی دیگر از گزینه های ارزان قیمت است. وزن بدن شما نیز زیاد است. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحر سعادت