منابع غذایی گلوکز
گلوکز یکی از ساده ترین انواع قند و منبع اصلی انرژی بدن است که بدن شما از آن استفاده می کند. سلول ها با کمک هورمون انسولین قادر به گلوکز از جریان خون شما هستند تا به عنوان سوخت استفاده شوند. تقریباً تمام غذاهای حاوی کربوهیدرات ، از میوه تا نان ، مقداری گلوکز دارند ، اگرچه میوه ها معمولاً بالاترین منابع هستند. از آنجا که گلوکز می تواند قند خون شما را به سرعت بالا ببرد ، اگر مبتلا به دیابت هستید ، ممکن است بخواهید از مصرف مرتب غذاهای پر گلوکز پرهیز کنید.
آجیل و میوه های خشک را با هم مخلوط کنید
میوه های خشک از نظر قند بسیار زیاد هستند.
میوه های خشک شده
دسته کوچک موسیقی جاز میوه خشک
میوه های خشک برخی از غنی ترین منابع گلوکز هستند.
ا
میوه های خشک برخی از غنی ترین منابع گلوکز هستند که می توانید بخورید. یک فنجان کشمش کشمش بیش از 45 گرم به شما می دهد. آلوها و زردآلوهای خشک شده هر کدام تقریباً در همان 1 فنجان مقدار گلوکز دارند. انجیر خشک کمی پائین است و حدود 37 گرم گلوکز را در یک قسمت 1 فنجان فراهم می کند.
میوه های تازه
سالاد میوه های تازه
تمام میوه های تازه معمولاً مقداری گلوکز دارند.
ا
معمولاً همه انواع میوه ها مقداری گلوکز دارند. یک فنجان برش کیوی تقریبا 10 گرم دارد. همین مقدار آلو به 9 گرم نزدیکتر است. یک فنجان پاپایا دنج دار 6 گرم و یک گلابی بزرگ 5 اونسی حاوی 5 گرم است. یک فنجان عسل خرد شده ، یک نارنگی خام و یک سیب 4 اونسی حاوی 3.5 تا 4.5 گرم گلوکز است. برای حدود 3 گرم گلوکز ، می توانید یک هلو 5/1/1 یا 1 لیوان توت فرنگی تازه خرد شده داشته باشید.
عسل
عسل و شیرین کننده ها مقادیر زیادی گلوکز دارند.
بیش از 30 گرم گلوکز از یک چهارم فنجان عسل دریافت خواهید کرد. همین مقدار ملاس فقط 10 گرم دارد. شهد پر از قند طبیعی است و در هر وعده 1 لیوان تقریبا 15 گرم به شما می دهد. مهم نیست که چه نوع آبمیوه ای را ترجیح می دهید ، گلوکز را وارد سیستم خود می کنید. آب انگور غلیظ نشده حاوی بیش از 17 گرم در هر 8 اونس ، آب سیب مخلوط حدود 9 گرم ، آب پرتقال تقریباً 6 گرم و آب سبزیجات 3.5 گرم را در یک لیوان 8 عیار فراهم می کند.