Founder Institute Image

 

صرفنظر از اینکه محصول ، خدمات یا برنامه شما چقدر خوب است ، تنها زمانی مفید است که بتوانید آن را به دست مشتریان هدف خود برسانید. اما پس از ارائه نهایی ، فروش آن باید آسان باشد ، درست است؟ نه واقعا. فاکتورهای بی شماری وجود دارد که هنگام معرفی محصول خود را به بازار باید در نظر بگیرید ، مانند صنعتی که در آن هستید ، خواه در فروش یک محصول مبتنی بر وب یا سخت افزار فیزیکی ، کانالهایی که برای جذب آنها استفاده می کنید. مشتریان و غیره

مؤسس موسس به راه اندازی بسیاری از راه اندازی های سودآور در سراسر جهان کمک کرده است. به یک برنامه در یک برنامه در شهری در نزدیکی خود اقدام کنید!

به همین دلیل ما یک راهنمای گسترده تهیه کرده ایم که به وضوح برخی از متداول ترین مدلهای درآمد استفاده شده برای فروش پیشنهادات خود را به همراه مزایا و معایب هر یک ارائه می دهد تا به شما در انتخاب بهترین مدل درآمد برای شرکت شما کمک کند.

مدل کسب و کار در مقابل مدل درآمد در مقابل جریان درآمد
قبل از اینکه به انواع مختلف مدلهای درآمد بپردازیم ، باید کمی وقت بگذاریم تا بین اصطلاحات "مدل کسب و کار" ، "مدل درآمد" و "جریان درآمد" تمایز قائل شویم ، زیرا آنها معمولاً بصورت متقابل استفاده می شوند. در مقاله GlowingStart با عنوان "تفاوت بین یک مدل درآمد ، جریان درآمد و یک مدل تجاری" چیست؟ آنها در زیر خلاصه شده است:

جریان درآمد تنها منبع درآمد یک شرکت است. یک شرکت بسته به اندازه آن می تواند جریان صفر یا بسیاری از درآمد داشته باشد.

مدل درآمد استراتژی مدیریت جریان درآمد شرکت و منابع مورد نیاز برای هر جریان درآمد است.

یک مدل کسب و کار ، ساختاری است که از همه جنبه های یک شرکت ، از جمله مدل درآمد و جریان درآمد تشکیل شده است ، و نحوه کار همه آنها با یکدیگر را توصیف می کند.

انواع مدل های درآمد
انواع مختلفی از مدل های درآمد وجود دارد ، بنابراین این لیست به هیچ وجه تلاش نمی کند تا همه آنها را فهرست کند ، به خصوص که بسیاری از آنها با نام های دیگر در انجمن استارتاپ ها قرار می گیرند. با این حال ، در زیر ده مدل از محبوب ترین و مؤثر درآمد شرکت های بزرگ و کوچک وجود دارد.

مقاله Genadinik ، "مدل های درآمد متفاوت" ، برخی از مدل های درآمد رایج را که تعداد بیشماری استارتاپ های اخیراً برای راه اندازی اولین فروش خود استفاده می کنند ، پوشش می دهد. در اینجا مدل های درآمدی که وی در زیر پوشش می دهد آورده شده است:

1. مدل درآمد مبتنی بر آگهی

مدل های درآمد مبتنی بر آگهی مستلزم ایجاد آگهی برای وب سایت ، سرویس ، برنامه یا سایر محصولات خاص و قرار دادن آنها در کانال های استراتژیک و پر ترافیک است. اگر شرکت شما دارای یک وب سایت است یا شما یک شرکت مستقر در وب دارید ، AdSense Google یکی از رایج ترین ابزارهای تبلیغاتی است. برای اکثر وب سایت ها ، AdSense در هر صفحه بازدید از صفحه 1 در حدود 5-10 دلار درآمد کسب می کند.

مزایا: کسب درآمد از تبلیغات یکی از ساده ترین و آسان ترین راه ها برای اجرای مدل های درآمد است ، به همین دلیل است که بسیاری از شرکت ها از تبلیغات به عنوان منبع درآمد استفاده می کنند.
معایب: برای ایجاد درآمد کافی برای جلوگیری از یک تجارت ، باید میلیون ها کاربر را جذب کنید. بعلاوه ، بیشتر افراد آزاردهنده را آزار می دهند ، که می تواند منجر به نرخ کلیک پایین و در نتیجه درآمد کمتری شود.
2. مدل درآمد شرکت های وابسته

یکی دیگر از مدلهای محبوب درآمد مبتنی بر وب ، مدل درآمد شرکتهای وابسته است که با ترویج لینک به محصولات مرتبط و جمع آوری کمیسیون فروش آن محصولات ، کار می کند و حتی می تواند در کنار تبلیغات یا جداگانه کار کند.

مزایا: یکی از بدیهی ترین مزایای استفاده از مدل درآمد شرکت های وابسته این است که به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به مدل های درآمد مبتنی بر آگهی کسب می کند.
معایب: اگر برای راه اندازی خود از الگوی درآمد شرکت های وابسته استفاده می کنید ، به یاد داشته باشید که مبلغ پولی که می گیرید محدود به اندازه صنعت شما ، انواع محصولاتی است که می فروشید و مخاطبان خود را محدود می کنید.
3. مدل درآمد معاملات

شرکت های بی شماری ، هم به لحاظ فنی و هم در غیر این صورت ، تلاش می کنند به مدل درآمد معامله ای اعتماد کنند و به دلایل خوبی نیز. این روش یکی از مستقیم ترین راه های تولید درآمد است ، زیرا این شرکت مستلزم ارائه خدمات یا کالایی است و مشتریانی که هزینه آن را پرداخت می کنند.

مزایا: مصرف کنندگان به دلیل سادگی و مجموعه گسترده تری از گزینه ها ، بیشتر به این تجربه جذب می شوند.
معایب: به دلیل مستقیم بودن مدل درآمد معامله ، بسیاری از شرکت ها خود را به کار می گیرند ، این یعنی رقابت بیشتر و بدتر شدن قیمت و به همین دلیل برای هر کسی که از این مدل استفاده می کند ، درآمد کمتری به دست می آید.