Walnuts and a low saturated fats diet can help to reduce blood ...

گفتن این که گردو یک ماده غذایی مغذی است ، کمی فرسودگی است.

گردو چربی ها ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی سالم را تأمین می کند - و این فقط آغاز چگونگی حمایت از سلامتی شما است.

در حقیقت ، آنقدر علاقه به این آجیل وجود دارد که به مدت 50 سال گذشته ، دانشمندان و متخصصان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس جمع می شوند تا یک کنفرانس گردو در مورد آخرین تحقیقات بهداشت گردو بحث کنند.

رایج ترین نوع گردو ، گردو انگلیسی است که همچنین مورد مطالعه ترین نوع آن است.

1. سرشار از آنتی اکسیدان ها
گردو از آنتی اکسیدان بالاتری نسبت به هر مهره رایج دیگر 

برخوردار است.

این فعالیت از ویتامین E ، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها تشکیل می شود ، که به ویژه در پوست پاپیو گردو بسیار زیاد هستند 

یک مطالعه کوچک و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL "بد" پس از خوردن غذا جلوگیری می کند ، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه نشده 

این بسیار مفید است زیرا LDL اکسیده شده مستعد ایجاد شریان های شما است و باعث آترواسکلروز می شود
گردو منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک کند ، از جمله آسیب های ناشی از کلسترول LDL "بد" ، که باعث ایجاد آترواسکلروز می شود.
2. منبع فوق العاده گیاه امگا 3
گردو از نظر چربی امگا 3 به میزان قابل توجهی بیشتر است ، و 2.5 گرم در هر وعده (28 گرم) وعده (6 ، 7) فراهم می کند.

چربی امگا 3 از گیاهان ، از جمله گردو ، اسید آلفا لینولنیک (ALA) نامیده می شود. این یک چربی اساسی است ، به این معنی که باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.

طبق اعلام انستیتوی پزشکی ، میزان کافی ALA 1.6 و 1.1 است. گرم به ازای هر روز زنان و مردان به ترتیب. یک وعده واحد گردو آن راهنما را رعایت می کند

مطالعات مشاهده ای نشان داده است که هر گرم ALA که روزانه می خورید خطر ابتلا به بیماری قلبی را 10٪ کاهش می دهد