illustration of digestive system on yellow background

نیازی به رنج بردن در سکوت نیست. در اینجا نگاهی به بالا و پایین به نه مورد از شایع ترین شرایط گوارشی ، علائم آنها و موثرترین روشهای درمانی موجود است. اگر گمان می کنید که می توانید یکی از این موارد را داشته باشید ، صحبت با پزشک را به تعویق نیاندازید.

1. بیماری ریفلاکس معده به معده (GERD)
هنگامی که اسید معده به داخل مری شما برگردد - وضعیتی به نام اسید رفلاکس - ممکن است در وسط قفسه سینه احساس سوزش کنید.  این بیماری اغلب بعد از غذا یا شب اتفاق می افتد.

در حالی که برای افراد عادی است که یک بار در یک بار رفلاکس اسید و سوزش قلب را تجربه کنند ، داشتن علائمی که بر زندگی روزمره شما تأثیر می گذارد یا حداقل در هفته دو بار اتفاق می افتد می تواند نشانه ای از GERD ، یک بیماری گوارشی مزمن باشد که 20 درصد از آمریکایی ها را تحت تأثیر قرار می دهد. انستیتوی ملی دیابت و گوارش و بیماری های کلیوی . اگر سوزش قلب مداوم ، بوی بد دهان ، فرسایش دندان ، حالت تهوع ، درد در قفسه سینه یا قسمت بالای شکم خود را تجربه کرده اید یا در بلع یا نفس کشیدن مشکل دارید ، به پزشک مراجعه کنید.
بیشتر افراد با اجتناب از غذاها و نوشیدنی هایی که باعث بروز علائم آنها می شوند و یا با مصرف آنتی اسیدهای بدون نسخه یا داروهای دیگری که باعث کاهش تولید اسید معده و التهاب مری می شوند ، تسکین می یابند. اما برخی از موارد GERD نیاز به درمان قوی تر مانند دارو یا جراحی دارد.

2. سنگ های سنگی
سنگ کیسه صفرا رسوبات سختی هستند که در کیسه صفرا شما تشکیل می شود - یک کیسه کوچک گلابی به شکل گلابی که صفرا را برای هضم غذا ذخیره و ترشح می کند. بیش از 25 میلیون نفر در ایالات متحده دارای سنگ های کیسه صفرا هستند که تقریباً یک میلیون مورد جدید از بیماری سنگ کیسه صفرا هر ساله تشخیص داده می شود - طبق اعلام انجمن گوارش آمریکا ، تقریباً یک چهارم آنها نیاز به درمان دارند. سنگ کیسه صفرا می توانند هنگامی تشکیل شوند که کلسترول یا ضایعات زیادی در صفرا وجود داشته باشد ، یا اگر کیسه صفرا شما به درستی خالی نشود.

هنگامی که سنگهای صفراوی مجاری منتهی از کیسه صفرا به روده شما را مسدود می کنند ، می توانند باعث درد شدید در شکم فوقانی راست شما شوند. بعضی اوقات داروها سنگ کیسه صفرا را حل می کنند ، اما اگر این کار نکند ، مرحله بعدی جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.