روغن سویا
- روغن سویا یکی از روغن های گیاهی خوراکی است.
- برای پخت و پز نیز از آن استفاده می شود.
- در محصولات دارویی قابل استفاده است.
- سرشار از ویتامین های E و k است.
- سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع میباشد.
- فروش روغن سویا
ترکیبات پروتئین سویا باید دارای خواص عملکردی مناسبی برای برنامه های غذایی و مقبولیت مصرف کننده باشند. این خصوصیات فیزیکی شیمیایی ذاتی است که بر رفتار پروتئین در سیستم های غذایی در طی فرآوری ، تولید ، ذخیره و آماده سازی ، به عنوان مثال ، جذب ، حلالیت ، ژل ، سطح فعال ، اتصال لیگاند و تشکیل فیلم تأثیر می گذارد. این خواص نشان دهنده ترکیب و ترکیب پروتئین ها ، برهم کنش آنها با سایر ترکیبات غذایی است و تحت تأثیر تیمارهای پردازش و محیط قرار می گیرند. از آنجا که خواص عملکردی تحت تأثیر ترکیبات ، ساختار و ترکیب پروتئینهای ماده است ، توضیح روشمند خصوصیات فیزیکی پروتئین مؤلفه برای درک مکانیسم آموزشهای عملکردی خاص مناسب است. ترکیب و خصوصیات اجزای اصلی پروتئین سویا خلاصه می شود ، و ویژگی های عملکردی پروتئین سویا از اهمیت در کاربردهای فعلی (به عنوان مثال ، هیدراتاسیون ، ژل سازی ، امولسیون ، کف کردن و ویژگی های طعم دهنده) به طور خلاصه بررسی می شود.
اثر دمای نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، حلالیت و خصوصیات ژل سازی پروتئین سویا (SPI) با فعالیت های مختلف آب (AW) مورد بررسی قرار گرفت. SPI با درصد 0.19 (SPI-0.19) در محیطهایی با رطوبت نسبی (RH) 33 درصد و 74 درصد قرار گرفت. پس از رسیدن به تعادل ، در طی 20 روز نمونه ها با SPI -33 و SPI -74/0 به دست آمد. برای SPI-0.74 ، تغییرات در ویژگی های پروتئین در طول دوره تعادل ، با کاهش در حلالیت و تغییرات در هر دو مشخصات الکتروفورز پروتئین های محلول و همچنین در ویژگی های ژلینگ آغاز شد. در طول مدت نگهداری 180 روزه ، SPI-0.19 و SPI-0.33 رفتارهای مشابهی نشان دادند: کاهش حلالیت پروتئین و تغییر در سختی ، انسجام و ریزساختار ژل ها. این تغییرات در حین ذخیره سازی در 45 درجه سانتیگراد از 25 درجه سانتیگراد و در SPI-0.33 بیشتر از SPI-0.19 بیشتر بود. نتایج نشان می دهد که شرایط ذخیره سازی - دما و RH - بر خواص عملکردی پروتئین ها و استفاده از ایزوله ها به عنوان یک عنصر کاربردی تأثیر می گذارد.
منبع : https://is.gd/4MYdqg