روغن بادام تلخ
- روغن بادام تلخ از نوعی درخت بادام حاصل می شود.
- سرشار از چربی های سالم.
- حاوی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.
بادام یک غذای رضایت بخش و دارای بسیاری از مزایای بالقوه سلامتی است.
روغنی که از این آجیل های درختی خوشمزه حاصل می شود ، معمولاً به عنوان یک ماده طبیعی در مراقبت از پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد ، اما کمتر کسی متوجه می شود که ممکن است برای سلامتی شما نیز مفید باشد.
روغن بادام چیست؟
بادام دانه های خوراکی درخت Prunus dulcis است که بیشتر با نام درخت بادام شناخته می شود.
اگرچه معمولاً از بادام به عنوان آجیل یاد می شود ، اما در واقع بذرهایی هستند که در مرکز میوه بادام یافت می شوند و از نزدیک شبیه هلو هستند.
بادام را می توان به طور کامل ، زمین را درون آرد مصرف کرد و حتی به شیر غیر لبنیاتی تبدیل کرد.
آنها از نظر چربی بسیار غنی هستند و آنها را به یک منبع عالی روغن تبدیل می کنند.
بادام شیرین نوعی از انواع است که به طور معمول در تهیه غذاها ، روغنها و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
در همین حال ، اعتقاد بر این است که بادام تلخ دارای خواص دارویی هستند ، در صورت عدم پردازش صحیح می توانند سمی باشند. علاوه بر این ، آنها به طور گسترده ای در دسترس نیست.
تصفیه شده در مقابل روغن بادام تصفیه نشده
بعد از برداشت محصول ، بادام قبل از استفاده از روشهای مختلف برای استخراج روغن آنها ، پوسته پوسته می شوند و خشک می شوند.
روغن بادام تصفیه شده با استفاده از پردازش گرمای بالا و مواد شیمیایی از بادام استخراج می شود.
این روش بر ارزش غذایی روغن تأثیر منفی می گذارد ، زیرا بسیاری از مواد مغذی موجود در روغن بادام خام در طول درمان های پر حرارت یا شیمیایی از بین می روند
در حالی که این روش باعث تولید روغن مغذی کمتری می شود ، روغن بادام تصفیه شده می تواند درجه حرارت بسیار بالاتری را تحمل کند و نسبت به نوع تصفیه شده ارزانتر است و این گزینه را به گزینه ای مقرون به صرفه تر برای مصرف کنندگان تبدیل می کند.
روغن بادام تصفیه نشده با فشار دادن بادام خام و بدون استفاده از گرمای زیاد یا مواد شیمیایی ساخته می شود.
این فرآیند با حرارت کم به روغن بادام کمک می کند تا بیشتر مواد مغذی خود را حفظ کند و روغن بادام تصفیه نشده را انتخاب بهتری برای مصارف آشپزی می کند.
خلاصه
روغن بادام از بذر میوه بادام استخراج می شود. روش های مورد استفاده برای تولید روغن بادام تصفیه شده مواد مغذی خاصی را از بین می برد. بنابراین ، روغن بادام تصفیه نشده انتخاب بهتری برای اهداف آشپزی است.
تغذیه روغن بادام
اگرچه روغن بادام به اندازه بادام کامل به عنوان مواد مغذی غنی نیست اما فواید غذایی آن دارد.
منبع : https://is.gd/fD93aV